TECHNIEK

Informatie voor theatertechnici 
Informatie over de bereikbaarheid van het theater 
Het Dorpstheater kan gehuurd worden voor culturele activiteiten. De huurprijs bedraagt €375. Hierbij is inbegrepen: een technicus van het theater, een beheerder en een barmedewerker.

Meerprijzen:
De inzet van een tweede barmedewerker kost €20. Een tweede technicus €40. Wilt u gebruik maken van een gestemde vleugel? De pianostemmer kost €65. Gebruik balletvloer: €30

Dorpstheater Wormer verhuurt de repetitieruimte tevens aan theatermakers die hun voorstelling willen maken of afmonteren. De richtprijs is €40 per dagdeel. Dit is de kale huur zonder techniek. Meer informatie 
Avondvoorstellingen voor volwassenen beginnen om 20.30 uur. Meestal vinden ze plaats op zaterdag, en een enkele keer op vrijdag. Familievoorstellingen (8+) op zaterdagavond starten om 19.30 uur of 20.00 uur. Kindervoorstellingen zijn op zaterdagmiddag om 15.00 uur of op zondagmiddag om 14.30 uur.

De kassa sluit vijf minuten voor aanvang, zorg dus dat u op tijd komt!

VRIJE ZIT

De zitplaatsen zijn niet genummerd. Als u een speciale reden heeft, kunnen we altijd een plekje voor u reserveren.

THEATERBONNEN

U kunt Dorpstheaterbonnen kopen die uitsluitend gelden in ons theater ter waarde van een zelf te bepalen bedrag. De nationale theaterbon kunnnen wij helaas niet accepteren.

ROLSTOELVRIENDELIJK?

Het theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. (Brede rolstoelers kunnen eventueel via de foyeringang aan de Robstraat.) Er is echter geen invalidentoilet!

BROCHURE

De brochure is in de tweede helft van mei verspreid in regio Wormerland. De brochure kan via ons algemene nummer nabesteld worden. Overigens zijn exemplaren van de brochure ook te zijnertijd te vinden in de bibliotheken van de Zaanstreek, en natuurlijk in ons theater zelf. Een digitale versie van de brochure kunt u via onderstaande link downloaden. Let wel: er zijn sinds de uitgave van de brochure (mei 2012) wijzigingen in de entreeprijs en de programmering, die niet in de brochure vermeld staan.

GOEDKOOP

Wij houden de prijs van onze kaartjes op een redelijk niveau. Koffie en thee kost slechts 1 euro. Ook brengen wij geen geld voor de garderobe in rekening. Aan theatertoeslagen waarbij u bij entree ook al extra moet betalen voor een drankje doen wij ook niet.

PARKEREN

Er is een beperkte parkeerruimte. Meer parkeerruimte is verderop te vinden bij de sporthal aan de Spatterstraat. Woont u niet al te ver, dan raden wij een klimaatneutrale wijze van verplaatsen aan, d.w.z. per rollator, fiets of benenwagen.

VRIJWILLIGERS

Het Dorpstheater draait op vrijwilligers