PRIJSVERLAGING IN HET NIEUWE THEATERSEIZOEN

Het Dorpstheater verlaagt de entreeprijzen van de voorstellingen met €1.50. Van de vermelde entreeprijzen op de website en in de brochure met bestelformulier mag u dus €1.50 aftrekken, met uitzondering van de jeugdvoorstellingen, waarvan het bedrag al laag gehouden was. Wij vinden dat de waarschijnlijke BTW-verlaging op kaartjes van 19% naar 6% ten goede moet komen aan de klant.

Opmerking: er zijn sinds de uitgave van de brochure (mei) wijzigingen in de entreeprijs en de programmering, die niet in de brochure vermeld staan.

 

RESERVERINGEN EN INLICHTINGEN

Vermeld altijd uw naam, telefoonnummer, voorstelling en aantal kaarten.

Op de dag van het optreden zelf kunt u uitsluitend telefonisch reageren, de mails worden niet meer verwerkt.

Bestelt u per mail, dan krijgt u een bevestigingsmail.

Meestal zijn we telefonisch goed bereikbaar, maar u kunt ook te maken krijgen met het antwoordapparaat. Spreek dan duidelijk en rustig in: naam, telefoonnummer, voorstelling en aantal kaartjes. Wilt u dat liever niet, bel dan later nog eens terug.

U wordt alleen in geval van afgelasting teruggebeld en als de voorstelling is uitverkocht. Uw reservering wordt dus niet telefonisch bevestigd. Gelieve geen vragen op het antwoordapparaat in te spreken. Bel in dat geval liever later een keer terug op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Daarnaast kunt u vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa kaartjes kopen. Zorg dat u op tijd komt, want de kassa sluit vijf minuten voor aanvang!